Πειρατικό πάρτυ

πειρατικο θεμα για παιδικο παρτυ

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού είναι πολύ δημοφιλές σε παιδικά πάρτυ, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικό χώρο, όπως κήπο, πιλοτή, πάρκο ή παραλία, και στα οποία τα παιδιά χρησιμοποιούν όλες τους τις δεξιότητες, για να λύσουν το γρίφο.

Είναι ένας δημιουργικός τρόπος, για να κρατηθούν τα παιδιά απασχολημένα, να παίξουν, να ενθουσιαστούν, να ακονίσουν το μυαλό τους και να εξελίξουν την ομαδικότητά τους μέσα από διάφορα πρωτότυπα παιχνίδια. Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού μπορεί να παιχτεί με διάφορα σενάρια, όμως το πιο επιτυχημένο είναι το concept του πειρατικού πάρτυ.

Μάλιστα, το πειρατικό πάρτυ και το κυνήγι του θησαυρού μπορούν να συνδυαστούν με μια πινιάτα στο τέλος, ώστε όλα τα παιδιά να κερδίσουν από κάτι και να φύγουν με έναν χαμόγελο και πολλά δωράκια!

Τι είναι το Πειρατικό πάρτυ

πειρατικο θεμα για παρτυ

Στο πειρατικό πάρτυ, τα παιδιά ντύνονται και βάφονται πειρατές, ενώ τους μοιράζονται και διάφορα πειρατικά αξεσουάρ, όπως σπαθιά και καπέλα.

Η επιτυχία των Πειρατών της Καραϊβικής έχει κάνει τα παιδιά να λατρέψουν αυτό το θέμα, που πλέον ενθουσιάζει όλες τις ηλικίες, τόσο αγόρια όσο και κορίτσια.

Η ιστορία τοποθετεί τις δύο ομάδες σε κάποιο μυστηριώδες εξωτικό νησί, στο οποίο έχει χαθεί ένας μυθικός θησαυρός που δεν έχει καταφέρει να ανακαλυφθεί από κανέναν.

Τα παιδιά καλούνται να λύσουν διάφορους γρίφους και να περάσουν με επιτυχία από διάφορες δοκιμασίες, οι οποίες αποτελούν δραστηριότητες ταχύτητας, ευλυγισίας και επιδεξιότητας σε έναν ξεχωριστό και συναρπαστικό στίβο μάχης.

Τη καθοδήγηση των συμμετεχόντων αναλαμβάνουν ανιματέρ, ώστε οι μικροί σας καλεσμένοι να μην βαρεθούν και να καταφέρουν να ξετυλίξουν το νήμα της υπόθεσης.

Ποιος είναι τελικά ο θησαυρός;

Και επειδή δε νοείται κυνήγι κρυμμένου θησαυρού χωρίς τελικά αυτός να βρεθεί, το πειρατικό πάρτυ κρατάει το καλύτερο για το τέλος. Ο θησαυρός μπορεί να είναι μια πειρατική πινιάτα, η οποία έχει μέσα διάφορα δωράκια για όλα τα παιδιά.

Γιατί πινιάτα και γιατί για όλα τα παιδιά; Διότι είναι πολύ σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες στο πειρατικό πάρτυ να αισθανθούν ότι κέρδισαν από κάτι, ακόμα και αν ήταν στη χαμένη ομάδα, ώστε να μη φύγουν στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι από το πάρτυ.

Η πινιάτα προσφέρει στα παιδιά ένα χαρούμενο παιχνίδι, στο οποίο κάθε παιδί με κλειστά μάτια προσπαθεί να τη χτυπήσει με το ρόπαλο και να την σπάσει, ώστε να ξεχυθούν από μέσα της δωράκια και ζαχαρωτά που όλοι θα τρέξουν να μαζέψουν ως «λάφυρα».

Πώς θα είναι η πινιάτα στο πειρατικό πάρτυ;

πειρατικο παρτυ πινιατα

Η πινιάτα για ένα πειρατικό πάρτυ μπορεί να είναι σε διάφορα ευφάνταστα σχήματα, όπως καπέλο πειρατή, πειρατικό πλοίο, πειρατής, άγκυρα ή ακόμα και Tinkerbell, αν πρόκειται για πειρατικό πάρτυ κυρίως με κορίτσια.

Η πινιάτα μπορεί να έχει μέσα διάφορα ζαχαρωτά, σοκολατάκια σε σχήμα χρυσών νομισμάτων, καραμέλες, γλειφιτζούρια και διάφορα άλλα αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε σωστός πειρατής.

Δείτε την τιμή για το πειρατικό πάρτυ εδώ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΤΥ